Over Talia 

Hi, ik ben Talia van Essen. Creatieveling, enthousiast en een dromer met een visie! Ik ben de bedenker van One moment a day. Een concept ontstaan vanuit mijn eigen (levens)ervaring, creativiteit & mijn persoonlijke missie.

One moment a day staat voor werken aan geluk, in kleine stapjes. Elke dag één. Ik ben er van overtuigd dat kleine stapjes leiden tot een grote verandering.

“One moment can change a day,
one day can change a life
and one life can change the world.”
Gautama Buddha

Wat begint met één geluksmomentje per dag, leidt tot een positiever brein. Hoe vaker je geluksmomentjes verzamelt, hoe meer geluk je zult ervaren. Het verandert de kijk op je eigen leven. Ik geloof dat, wanneer we allemaal meer naar klein geluk kijken, de wereld een stukje mooier wordt.

One moment a day | Talia van Essen

Hoe het begon

Een tijd geleden heb ik een burn-out gehad. Een grote zoektocht om je weg in het leven weer te vinden. Op een moment bedacht ik voor mezelf dat ik elke dag één geluksmomentje zou vastleggen door het maken van een foto. Ik maakte een album en startte met verzamelen. Ik merkte meteen het positieve effect! Vrij kort daarna bedacht ik me dat dit een concept was waar anderen ook wat mee zouden kunnen doen. Dezelfde dag bedacht ik de naam ‘One moment a day’ en binnen een paar dagen stond de basis. Het klopte.

One moment a day is eigenlijk het resultaat van de dingen die ik leuk vind en gedaan heb. Zo heb ik lerarenopleiding gedaan en Opleidingskunde en NLP gestudeerd. Ik heb gewerkt als opleidingsadviseur en als trainer. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om dingen mooi vorm te geven! Daar kan ik mijn creativiteit in kwijt.

Volg ons op social media!