De lente is nu echt begonnen! Niet alleen officieel, maar we hebben ook genoten van de heerlijke zonnestralen. Onze boodschap: ‘spring is in the air!’.

Lente is een nieuw begin
De lente is een bijzondere jaargetijde: alles komt als het ware weer opnieuw tot leven. Eitjes worden gelegd, lammetjes worden geboren en bloemetjes komen tot bloei! En wij mensen genieten met volle teugen van de eerste zonnestralen! Je krijgt weer zin om schoon te maken, nieuw dingen te doen en naar buiten te gaan.   

Ontdek
Zorg dat je optimaal geniet van de lente en ga op ontdekkingstocht! Ga naar buiten, snuif de frisse lucht op, zoek de bloemetjes en zie hoe alles tot bloei komt. Maak een lekkere wandeling en voel de lente.   

Speel met de lente! 
Kinderen kijken nieuwsgierig en onbevangen naar de wereld. Ze kijken constant om zich heen, ze vinden alles mooi en spelen overal mee. En misschien nog belangrijker: het kan ze niks schelen wat een ander er van vindt. Dus doe als een kind! Ontdek, kijk, ruik, lach & huppel! Doe de dingen waar je als kind ook blij van werd. Zoek een speeltuin op en ga schommelen (zo fijn). Je bent nooit te oud om kind te zijn. En eh… het zorgt waarschijnlijk voor een paar mooie geluksmomentjes 😉 Die mag je natuurlijk altijd met ons delen! 

Geniet van de lente en… 

Spring is in de lucht!