De wereld mooier maken

samen met jou

Onze missie

Wij hebben een missie. SAMEN met jou willen wij de wereld een stukje mooier maken.

Door jou en zoveel mogelijk mensen om je heen te inspireren om naar klein geluk te kijken. Elke dag één momentje.

Dat begint bij jou…

Geluk begint bij jou. Bij hoe je naar de wereld kijkt en waar jij de focus op legt. Geluk lijkt iets heel groots, maar wat als we het wat kleiner maken. Jij start met het opmerken van één geluksmomentje per dag. In de 40 dagen erna wordt jouw brein momentje voor momentje positiever. En een stukje gelukkiger. Jouw wereld wordt een stukje mooier.

En dan de rest van de wereld…

En dan? De rest van de wereld meenemen! Hoe mooi zou het zijn als we samen zoveel mogelijk mensen inspireren om mee te doen? Als we elkaar prikkelen om te genieten van de kleine dingen.

Wij geloven dat al deze kleine geluksmomentjes leiden naar een wereld die momentje voor momentje mooier wordt.

Doe jij ook mee?

One moment a day | Missie

Mijn naam is Talia 

One moment a day | Talia van Essen

Mijn naam is Talia van Essen. Ik heb een missie: de wereld een stukje mooier maken. Door jou en zoveel mogelijk andere mensen te inspireren om naar klein geluk te kijken. Elke dag één momentje.

Daarom bestaat One moment a day. Met One moment a day wil ik mensen inspireren om naar de kleine en simpele momentjes te kijken. Momentjes van vreugde, liefde en dankbaarheid. Een glimlach, een knuffel of een heerlijke cappuccino. Met het zonnetje in je gezicht. Dat is geluk.

We zien dit niet altijd. Maar wat als we dat wel zien? Wat als we ons geluk uit de kleine, dagelijkse dingen kunnen halen? Is geluk dan niet heel dichtbij? 

Ik geloof van wel.

Lees meer over Talia…

Samen met onze Geluksbrengers!

Maar dit kan ik niet alleen… de wereld veranderen begint met een idee, maar heeft mooie mensen nodig die dit omarmen! Want samen kom je verder.

Daarom zijn wij met een team Geluksbrengers. Ieder met zijn eigen krachten en passies om zo op een eigen manier de wereld mooier te maken. En samen? Samen dragen we deze boodschap uit. Samen inspireren we en delen we. Samen creëren we geluksmomentjes. 

Mooi toch?    

One moment a day | Geluksbrengers

Volg ons op social media!