Online Gelukstraject

Leg in 40 dagen een basis voor een gelukkiger leven
Schrijf je in!

Op ontdekkingstocht naar jouw geluk

Geluk begint bij het zien wat je al hebt in jouw leven. De kleine momentjes van vreugde, de momentjes die je een glimlach op je gezicht bezorgen, een twinkel in je ogen. Geluk begint met het opmerken van één geluksmomentje per dag.

Dat ga je doen in het Online Gelukstraject: elke dag een geluksmomentje ‘vangen’ in een foto. Daarnaast ga je ervaren wat ‘The happy vibe’ is. Wanneer je weet hoe je die vibe kunt pakken, kun je ervoor kiezen om steeds weer terug te gaan naar die vibe!

Dit doen we met verschillende geluksstrategieën. Elke dag ontvang je een kleine opdracht waar je die dag mee aan de slag kunt. Elke week staat in het teken van een geluksstrategie. Het traject is praktisch, inspirerend en een verrassend!

Je wordt lid van de online community ‘Tribe with a happy vibe’. Daar inspireren we elkaar, we moedigen elkaar aan en we delen. Samen creëren we een positieve bubbel!

Het volgende Gelukstraject start in 2022.

Over het Gelukstraject

De geluksthema’s

Follow the joy

Follow the joy!

Dankbaarheid

Dankbaarheid

Lief jezelf

Lief jezelf

Positief persoon

Positief persoon

Innerlijke rust

Innerlijke rust

Geven en ontvangen

Geven & ontvangen

One moment a day | Gelukstraject | ga mee!

Zo ziet het traject eruit

 • Dit is jouw unieke traject op basis van de kracht van positieve psychologie en breinwetenschap.
 • Het traject duurt 40 dagen.
 • Bij aanvang ontvang je een mini-gelukspakketje!
 • We starten met de online workshop & kick-off ‘De weg naar jouw geluk’.
 • Jij gaat aan de slag met jouw geluksmomentjes!
 • Je wordt lid van onze community ‘Tribe with a happy vibe’ op Facebook.
 • Elke week ontvang je een filmpje over het geluksthema.
 • Elke dag ontvang je een kleine opdracht of inspiratie.
 • Er vinden 3 online sessies plaats waarin we de voortgang delen.

Investering:

 • De investering is 99,- euro (incl. btw).
 • Heb je nog vragen? Neem gerust contact met me op!
 • Startdatum: neem contact met ons op.

Wat deelnemers zeggen!

Het online Gelukstraject creëert het bewustzijn van kleine geluksmomentjes; het maakt de momentjes tastbaar, omdat je ze opschrijft en vastlegt. Je kan ze altijd terug kijken, en je opnieuw dat sprankelende gevoel geven zoals je dat op dat moment ervaarde. Hierdoor kon ik op andere momenten makkelijker uit een negatieve gedachte te komen; ik kan sneller een ‘knopje’ omzetten en bewust terugkeren naar het positieve. Het traject is voor mij hierdoor ook ontzettend waardevol geweest.

Het was heel fijn om je geluksmomentjes te mogen delen met een klein groepje. De bijeenkomsten waren laagdrempelig en voelden ook heel vertrouwd. De bijeenkomsten, maar ook de opdrachten en video’s waren heel inspirerend.

Talia begeleide ons op een hele warme en liefdevolle manier. Ze gaf veel fijne tips en goede adviezen. Het was een cadeautje om te mogen deelnemen. Haar enthousiasme is aanstekelijk! Dankjewel lieve Talia!

Andrea

Het online Gelukstraject was voor mij een laagdrempelige manier om te leren om weer wat blijer en gelukkiger door het leven te gaan. Ik keek uit naar de bijeenkomsten, waarin Talia haar kennis deelt en ook ruim de tijd neemt voor de persoonlijke ervaringen van deelnemers. Het was bovendien ook elke keer erg gezellig!

De thema’s die centraal staan hebben me echt geraakt. In het online Gelukstraject was ik een paar weken ondergedompeld in ‘klein’ geluk. Ik ben weer gaan voelen wat we ergens allemaal al wel weten, maar wat bij mij ondergesneeuwd was geraakt.

Ik kan nu sneller uit een negatieve stemming komen, ben me veel meer bewust van fijne momenten en ben beter in staat om oprecht dankbaarheid te voelen. Ik kan het iedereen aanraden; het is (nog steeds) een cadeautje!

Ilke

Ik vond het heel leuk om mee te doen aan het Gelukstraject. Het heeft mijn bewustwording vergroot. Ik vond de opdrachten leuk en leerzaam. Door de opdrachten leer je ook om makkelijker terug te keren in de positieve bubbel als het even minder gaat en om meer in deze bubbel te blijven. De meditaties vond ik erg prettig. Het Gelukstraject is zeker een aanrader! Bedankt Talia.

Jacqueline

Ik vond het traject verrassend krachtig. Verrassend krachtig, omdat ik er óók van leerde en en ik vind leren leuk. Van Talia leerde ik meer over de werking van mijn brein. Theoretisch tijdens een inspirerende uitleg en door o.a. kleurrijke filmpjes die ze ons liet zien gedurende het traject.

Praktisch merkte ik ook dat ik leerde. Tijdens het traject zocht ik actief naar mijn eigen geluksmomentjes die dag. Dat is natuurlijk heel leuk om te doen en achteraf te merken hoe er elke dag een geluksmomentje te vinden is.

Ik merkte daardoor ook dat ik mijn brein trainde. Het voelt nu alsof ik gemakkelijker een knop kan omzetten als het even niet leuk is. Het paadje naar positiviteit vinden, daarin stimuleerde Talia mij.

En nu kan ik dat paadje zelf sneller terugvinden. Heel waardevol en krachtig!

Daarnaast is Talia liefdevol en enthousiast in haar begeleiding. Dat maakte het traject warm en sprankelend.

Hester

Het traject was zo waardevol, de opzet, de opdrachten, de kleine reminders, de meditaties en video’s. Het voelde als een geluksproces.

Ik heb meer rust gekregen, ik kan beter relativeren en vind iedere dag mijn geluksmomentjes.

Voor mijn gevoel sta ik nu positiever in het leven, de dag bestaat uit een zoektocht naar kleine momentjes van geluk. Door ze vast te leggen met foto’s of op te schrijven is het tastbaarder om ze te koesteren.

Ik vond het heel fijn dat we het met een groep deden. Het gevoel dat je samen onderdeel uitmaakt van het traject. Iedereen die zich open durfde te stellen. Mooie tips en adviezen die aan elkaar gedeeld werden.

Ik mis het traject nu al!

Marian

Volg ons op social media!