Zo doe jij mee!

Maak jouw wereld en de rest van de wereld mooier. Dat doe je zo!

 

Start met een momentje per dag

Start met een momentje per dag

DOE.
Kijk om je heen, merk op en zie welke momentjes jou blij maken. Een momentje van geluk, dankbaarheid of liefde. Een momentje waar je een glimlach van op je gezicht krijgt, een twinkel in je ogen. Heb je hem?
Maak een foto of schrijf het momentje op.

Deel jouw momentjes

Deel jouw momentjes

DEEL.
Verzamel jouw mooie momentjes bij elkaar in ons mooie boekje. Momentje voor momentje wordt jouw brein positiever! En dan… deel ze! Want als je geluk deelt dan maakt dat jou en anderen gelukkiger. Het zorgt voor inspiratie en verbinding. Vergeet niet #onemomentaday te gebruiken!
Waar wacht je nog op?

Geef geluk door

Geef geluk door!

INSPIREER.
Momentje voor momentje is jouw wereld mooier geworden. Kijk jij meer naar de mooie kleine dingen van het leven. De volgende stap is de rest van de wereld inspireren!
Vertel het anderen, breng klein geluk door een cadeautje of stel de vraag ‘Waarvan werd jij vandaag blij?’
Geef het door!

Community voor klein geluk
Onze winkel
Gelukstraject

#onemomentaday

 

Hoe heb jij het ervaren?

One moment a day maakte mij meteen bewust van klein geluk.

’s Ochtend hoorde ik voor de eerste keer van het concept en ’s avond lag ik in de verse sneeuw engelen te maken met mijn mooie zoon!
Bewust van verse sneeuw, vallende vlokjes op mijn neus, het samen zijn met Sil, grote engel naast kleine engel, zo bewust van dit geluksmomentje!

En daar bleef het niet bij…

Yvonne Schanzleh

Laat ik ermee beginnen dat ik het echt super vond om te doen en daardoor veel bewuster ben van kleine momenten die eigenlijk heel groot zijn omdat je er gelukkig van wordt.

Het heeft mij geleerd veel meer stil te staan bij de alledaagse dingen. Dit neem ik dan ook echt mee nu, de knuffel van de kids en m’n man, de slappe lach met een collega, het kopje koffie in de zon, kletsen met m’n zus, mijn ouders met mijn dochter en zoon zien. Het zijn allemaal dingen waarvan ik nu veel meer zie wat ze voor me doen. Het brengt me elke dag stukjes geluk.

Kelly Geerdink

Love the books!! My friends will enjoy them too! Thank you for creating something so beautiful.

Allison Tio

Met het concept van One moment a day ervaar je eigenlijk meerdere keren geluk: op het moment dat je het geluk voelt en vastlegt, wanneer je het met anderen deelt, als je de foto’s besteld hebt en de enveloppe opent, het vullen van bet prachtige boekje. En als ik ‘m later nog eens doorblader verschijnt er weer een lach op mijn gezicht.

Ik ben inmiddels aan een nieuwe verzameling geluksmomentjes begonnen!

Anne-Margriet van Coeverden

Ik word er blij van!

Maaike Beenders