Aan de slag!

Vanuit One moment a day willen we jou inspireren om met je eigen geluk aan de slag te gaan. Want wanneer we allemaal meer geluk ervaren, dragen we bij aan een mooiere wereld.

Wij helpen je daar graag bij! Dat doen we met onze mooie Geluksproducten. Maar ook met onze Geluksworkshop en Gelukstrajecten. Jij kunt het dus doen op jouw manier.
Wij bieden ook Geluk voor bedrijven en instellingen!  

Geniet van jouw weg naar geluk! 

One moment a day | Geluksworkshop
One moment a day | Gelukstraject
One moment a day | Geluksproducten
One moment a day | Geluk voor bedrijven
One moment a day | Geluksworkshop

Geluksworkshop

Ben je direct op zoek naar inspiratie over geluk? Wil jij vanaf morgen zelf aan de slag kunnen met geluk? Een praktische tool leren die je de rest van je leven in kunt zetten om geluk te ervaren?

Doe dan mee aan de Online Geluksworkshop! In 1 uur nemen we je mee naar het thema geluk, we kijken naar de werking van je brein en bieden jou een praktische tool om meteen aan de slag te gaan!

De basis voor een gelukkiger leven wordt gelegd.

One moment a day | Gelukstraject

Gelukstraject

Vind jij het soms moeilijk om je gelukkig te voelen? Om je negatieve gedachten los te laten? Tijd om de focus te leggen op jouw geluk! Ga mee op ontdekkingstocht naar jouw geluk!

In het 40-dagen Gelukstraject ga je aan de slag met het herprogrammeren van jouw brein. Door de focus te leggen op het positieve. De positieve vibe steeds weer terug te pakken. We behandelen elke week een thema en je krijgt elke dag een kleine opdracht waar je direct mee aan de slag kunt.

Ga je met ons mee in de happy vibe?

One moment a day | Boekje voor klein geluk voorkant

Geluksproducten

Achter al onze producten zit een filosofie: kijk elke dag naar de kleine geluksmomentjes. De kleine dingen die je gelukkig maken. Zo ervaar je, stap voor stap, momentje voor momentje, meer geluk.

Met onze mooie geluksproducten kun je werken aan jouw geluk. Met het Boekje voor klein geluk en onze fijne Gelukspakketjes.

Prachtige cadeautjes voor jezelf of om weg te geven. Je geeft geluk cadeau! Neem snel een kijkje in onze online winkel!

One moment a day | Instellingen

Geluk voor bedrijven

Wij bieden Geluksworkshops en Geluksprogramma’s op maat voor bedrijven en instellingen. Met het hele team of bedrijf werken aan geluk!

Met de workshop of het programma werk je aan een positieve sfeer binnen jouw bedrijf. Medewerkers gaan dezelfde positieve taal spreken, ze leren elkaar beter kennen en ze delen geluk.

Een positieve sfeer met gelukkige medewerkers! Lees wat One moment a day voor jouw bedrijf kan betekenen.

Volg ons op social media!