Aan de slag!

Vanuit One moment a day willen we jou inspireren om met je eigen geluk aan de slag te gaan.

Hoe ga je dat doen? Dat begint bij het opmerken van één geluksmomentje. Elke dag. Dit geluksmomentje leg je vast en stap voor stap train jij jouw brein om gelukkiger te worden. Wat begint met één geluksmomentje, leidt tot een gelukkiger leven. 

Wij helpen jou graag daarbij! Van het Boekje voor klein geluk tot Gelukspakketjes en Gelukstrajecten.
Jij kunt het dus doen op jouw manier. Gaan we samen aan de slag? Geniet van jouw weg naar geluk!     

One moment a day | Gelukstraject
One moment a day | Gelukstraject voor bedrijven

Onze missie is de wereld mooier maken, door te werken aan jouw geluk.
We leveren ook maatwerk voor bedrijven en instellingen. Neem contact met ons op voor meer informatie!
   
   

Boekje voor klein geluk 

In het boekje nemen we je aan de hand mee. We leggen we je precies uit wat de bedoeling is: jij gaat de komende 40 dagen aan de slag met jouw geluk! Geluksmomentjes verzamelen, elke dag één. Deze geluksmomentjes verzamel je in het boekje. Dat kan een foto zijn of je kunt jouw momentje opschrijven. Zo train jij jouw brein om gelukkiger te worden!

Dit boekje is een tastbare manier om aan je geluk te werken. Een mooi cadeau voor iemand anders, of natuurlijk voor jezelf!

De boekjes kunnen ook besteld worden in grote oplage. Neem dan even contact met ons op!

Wil je het boekje bestellen? Klik op deze link.

Gelukspakketjes 

Achter al onze producten zit een filosofie: kijk elke dag naar het kleine geluk in je leven. Verzamel deze geluksmomentjes en deel geluk.

Dit pakketje zit dan ook vol geluk! Met verschillende mooie producten uit onze shop. Het is echt een ‘doe-pakketje’. Met het Boekje voor klein geluk kun je zelf aan je eigen geluk werken. Met de ansichtkaarten en de kleine weggeefkaartjes kun je liefdevolle mensen om je heen een geluksmomentje bezorgen. Een flow van positiviteit!

Het is echt een pakketje om mee aan de slag te gaan of iemand anders cadeau te doen. In het pakketje zit een flyer met de uitleg over het pakketje. Je geeft geluk cadeau!

Voor bedrijven of instellingen maken wij ook Gelukspakketjes op maat. Neem contact met ons op! 

Er zijn drie soort Gelukspakketjes. Neem een kijkje in de shop. 

One moment a day | Online Gelukstraject

40 dagen online Gelukstraject  

Vind jij het soms moeilijk om je gelukkig te voelen? Om je negatieve gedachten los te laten? Tijd om de focus te leggen op jouw geluk! Ga je mee op ontdekkingstocht naar jouw geluk? 

Wil jij jouw positieve vibe pakken? Ondergedompeld worden in klein geluk? Je nieuwsgierigheid volgen, je verwonderen en de sparkle in elke dag zien? Doe dan mee met het 40 dagen online gelukstraject!

In het 40-dagen Gelukstraject ga je aan de slag met het herprogrammeren van jouw brein. Door de focus te leggen op het positieve. De positieve vibe steeds weer terug te pakken. We behandelen elke week een thema en je krijgt elke dag een kleine opdracht waar je direct mee aan de slag kunt. 

Ga je met ons mee in de happy vibe?

Meer informatie over het 40 dagen online Gelukstraject.

One moment a day | Gelukstraject bedrijven

Gelukstrajecten voor bedrijven en instellingen 

Wij bieden ook Gelukstrajecten op maat voor bedrijven en instellingen. Met het hele team of bedrijf werken aan geluk! Met dit gelukstraject creëer je een flow van positiviteit en geluk in je organisatie. 

Uitgangspunt is een Gelukstraject van 40 dagen. Iedereen gaat aan de slag met zijn eigen geluk. Elke dag één momentje. Daarnaast gaan we ook met elkaar delen, gaan we werken met geluksopdrachten en kunnen er workshops gegeven worden. Veel is mogelijk!

Eén ding is zeker, de vraag ‘wat was jouw geluksmomentje’ zal je na dit traject veelvuldig horen in de organisatie.

Naast Gelukstrajecten verzorgen we ook workshops en lezingen.

Op deze pagina vind je ons aanbod voor bedrijven! 

Wat anderen zeggen

Stiekem vroeg ik me, voordat ik meedeed aan de One moment a day challenge, af of ik echt verschil zou gaan merken. Ik ben in de basis al een erg gelukkig mens en sta mindful in het leven. Nou, ik merkte echt wel verschil. Het opschrijven en/of op de foto zetten van mijn geluksmomentje voelt voor mij als een extra geluksmomentje. Dus een geluksmomentje an sich. Het versterkt mijn gevoel van dankbaarheid. Wat een fijn concept Talia, dankjewel!

Sabine

Het boekje van One moment a day maakte mij meteen bewust van klein geluk.
’s Ochtend hoorde ik voor de eerste keer van het concept en ’s avond lag ik in de verse sneeuw engelen te maken met mijn mooie zoon!
Bewust van verse sneeuw, vallende vlokjes op mijn neus, het samen zijn met Sil, grote engel naast kleine engel, zo bewust van dit geluksmomentje!

En daar bleef het niet bij…

Yvonne

Het proces is erg leuk, ik ben er eigenlijk de hele dag mee bezig: ow, zou dit misschien mijn geluksmomentje zijn? Of dit? Positieve flow.

Dimitri

Ik denk dat het ook een fantastisch stukje teambuilding is voor organisaties.

Lucia

Met veel enthousiasme gestart aan het invullen van het boekje. Na drie dagen merkte ik dat mijn perceptie over mijn leven veranderde! Mijn leven was dus niet veranderd, maar ik zag dat er zoveel mooie dingen waren!

Leonieke

Volg ons op social media!

Contact

Wil je ons wat vragen? Of een fijn gesprek over geluk? Neem contact met ons op!

One moment a day

Groningensingel 729

6835 GC  ARNHEM

 Tel: 06 48 23 99 14

E-mail: info@onemomentaday.nl

Verzending

Verzending, verwerking en met liefde verpakt:

– € 4,50 (briefpost) binnen Nederland

– € 6,75 (pakketpost) binnen Nederland

– gratis afhalen ook mogelijk

Je producten worden via PostNL verzonden

#onemomentaday